tisdag 23 oktober 2012

tisdag... what good can possibly come of this?!

ja, man undrar ju! Hade såååå gärna sovit vidare imorse... sååååå gärna... är trött som bara den idag... anser inte ens att det borde vara möjligt att vara såhär trött efter alla timmar jag sov i helgen! och nä, det borde inte vara möjligt... kan det vara ren tristess??? Ja, det verkar mer troligt faktiskt... skulle behöva göra något kul, något inspirerande... resa vore nog käckt... en vecka sol någonstans... det var alldeles för länge sedan mina resväskor användes till annat än jobbresor... skrämmande länge sedan faktiskt! Jo, ja, resan till Val d'Isère i våras blev ju lite av en solsemester iofs... och Hemsedal också...

hmmm... får kanske börja kolla på lite sånt... resor... solsemester... sist jag var på solsemester, det måste ha varit på den tiden då Jesus gick i kortbyxor... ja, så länge sedan är det nog bannemig! Har hört att man numera kan boka sånt där via nätet faktiskt! Verkar praktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!