söndag 14 oktober 2012

När morgondagen är här får man ta och göra allt det där man sköt på under gårdagen...

Igår var kanske inte den mest produktiva dagen i min världshistoria! Men vad gör väl det... jag vaknade tidigt, slogs av att jag var pigg för en gång skull... och faktiskt vaknade tidigt... förstår inte meningen med det, att vakna tidigt och vara pigg när jag kan sova till halv nio... vore det inte ett ypperligt tillfälle att faktiskt sova ut?! Nä, tydligen inte... fast jag somnade om tillslut och självklart var jag helt groggy när jag väl var tvungen att gå upp! Saknar logiken i det hela!

Ett cykelpass med härliga deltagare senare blev det spontanbestämt att vi skulle ses på lite vinterklädershopping och sedan en fika... mina finaste och jag... sagt och gjort... fika/frukost/lunch blev det, och sedan vet jag inte riktigt vad som hände med resten av eftermiddagen/kvällen... den bara försvann!!!

Och allt jag skulle gjort igår, som jag sköt upp till idag... det måste jag verkligen ta itu med nu, för om ett par timmar ska jag iväg, hem till mamma och pappa och fira födelsedagar.

Satte klockan på tidigt idag, tänkte att jag skulle hålla fast vid den där känslan av att det var okej ändå att ge sig ut och springa... men när jag vaknade tidigt så tyckte jag inte det var en så god idé alls... somnade om och tänkte att jag skulle ta uppstigandet vid andra alarmet... men när det ringde, då hördes smattrat från regnet på fönsterbläcket så väldigt tydligt att jag bestämde mig för att ligga kvar... när det kommer till att springa så gäller talesättet "det finns inget dåligt väder... " inte för mig... jag har en för hög tröskel till att göra det överhuvudtaget, i regn går det fetbort!

Insåg även att jag ju tänkt börja mitt nya liv imorgon, kostschema och allt liksom... men det behöver man ju kanske planera lite?? Inte bara skriva ut ett schema, så medan tvätten tvättas och innan jag sätter igång och städar av det värsta här hemma, så får jag nog ta och planera vad jag behöver handla för de närmsta dagarna...

För dig som nu sitter och minns min "hiss&diss" och kanske anser att jag använder bloggen som klagomur... det gör jag inte, jag tycker det är roligt att handla och planera kostschema, tvätten tvättar sig själv och städandet går fort bara jag tar tag i det... och nä, jag behöver absolut ingen tapperhetsmedalj för det! Däremot skulle jag behöva en regäl uppläxning för att jag är korkad som sparar allt till sista minuten... för att jag är en hejjare på att skjuta upp från gårdagen till morgondagen...

Det finns mycket jag skulle behöva läxas upp för... men det är ett helt annat inlägg... eller en hel rad andra inlägg... det får vi ta en annan dag, eller kanske inte... det får vi se... 

2 kommentarer:

  1. Man får skriva om precis vad man vill i sin blogg! (Ok, nästan vad som helst). ;-)
    Planera på! Jag tycker just matbiten är oerhört svårt. Träningen går bättre.. :-)

    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så sant! Men man kanske bör hålla sig till en och samma linje? Inte klaga på en sak ena dagen och nästa dag lite grann göra tvärt emot?! fast det gjorde jag ju inte hävdar jag å det grövsta! =)Kosten är svår... det finns för många fällor, för många lockelser... hann inte få ihop min handling igår så jag får försöka ta tag i det ikväll istället. Träningen är ju roligare, det blir ju lite av ett beroende!
      KRAM!!!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!