torsdag 4 oktober 2012

Bomber och granater va jag är jobbig!!!

Körde mitt sedvanliga lunchpass idag, ja, dels för att det var lunch och framför allt för att det är torsdag, det är ju liksom då det händer... magin i spinningsalen... idag fick deltagarna välja pass... välja mellan tre eller fyra etapper... de valde tre etapper... så jag plockade fram det senaste tre-etappspasset vi körde... och så körde vi helt sonika det... sablar va jobbigt det var!!!

Jag hade förträngt hur jobbigt det var faktiskt... hade glömt hur fort det går tills mjölksyran "knackar på" och benen känns som engångsgrillar... hade glömt hur vidrigt jobbigt det är att pressa pulsen den där sista biten i andra etappen, till Rammstein... och hur galet jobbiga deltagarna blir i sista minuten på Pirates, allra sista låten... det skriks !!!ÖKA!!! typ var 5e sekund!!! Förstår inte hur de är funtade... jag tror bara de är ute efter att hämnas på mig!

lekte lite i photoshop...

Hur tänkte jag när jag satte ihop det där passet egentligen? Vem ville jag straffa?! Riktigt vidrigt... men sabla skönt och roligt samtidigt... eller inte precis samtidigt, men när det väl är över! 

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. ja, mest kämpade jag nog med att klara av att prata och instruera samtidigt som jag höll på att drunkna i svett och krevera av trötthet! =)

      Radera
  2. Det ÄR roligt samtidigt!
    Jag har en ömmande hals och saknar träningen jättemycket!
    Puss på dig!
    /A-K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det är det, roligt så in i hoppsan!
      Men usch!!! Jag saknade dig jättemycket igår och undrade just var du höll hus!! Tycker den ömmande halsen får ge sig så du kan vara med snart igen!
      Puss tillbaks!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!