måndag 15 oktober 2012

Att inte vara sitt allra charmigaste jag...

det kan jag nog beskyllas för idag faktiskt... inte hela dagen iallafall...får hoppas att folk inte dömmer mig för hårt för dagen idag helt enkelt utan väljer att minnas att jag ibland är en ganska rar och gladlynt tös!

Men man kan inte vara på topp alltid... man kan inte alltid vara glad och stråla ikapp med solen... tror inte ens det är vettigt att göra det! Så därför, för att öka vettigheten, så är jag på lite dåligt humör idag, en stund till... för att jämna ut... balansera upp... man är ju ändå våg! Vi vågar gillar ju tydligen balans i tillvaron... sägs det... jag kan vara benägen att hålla med, även fast jag är lite motvals idag!

Men jag repade mig ordentligt på kvällen... med häststeg tror jag! Jag hade pass, idag besöktes det, förutom av alla underbara deltagare, av några vänner, båda som jag tycker mycket om! En gammal barndomsvän hade den goda smaken att äntligen komma sig för och testa ett pass! Och dessutom kom en nyare vän, men en till mig väldigt kär sådan med sin sambo och son (som inte var med men som det var väldigt roligt att träffa igen). Vissa människor, det har jag tagit upp förut, klickar man bara med, A är en sådan. Vi klickade från första gången vi träffades tror jag, förstod varandra och pratar samma språk! Skämtar på samma sätt och ja, det är bara härligt! Tyvärr har vi setts alldeles för sällan, det insåg jag extra mycket idag! Tycker vi får göra skillnad på det!

Så idag har jag gått från att vara lite charmig till att nästan tappa det helt och sedan hämta upp mig igen i humörsvängningen och vara sådär glad att jag nästan inte vet vart gränserna går! "Come on katten, det svänger ju!!!" som Baloo sa till Bagheera i Djungelboken...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!