fredag 5 oktober 2012

trött på navelskådning...

ja, jag är det (svårt att tro kanske)...gissar att du kanske är trött på min navel också, även om den är ganska fin i all sin glans... så jag tänkte att jag skulle göra något annat... inte något jag inte gjort förut iofs, men det är dags igen...

Vem är du!? Av alla läsare jag har per dag så är det några som kommenterar och ger sig till känna... till alla er andra: vore det inte trivsamt att ta tillfället i akt och faktiskt kliva ur byrålådan nu?!

Så här kommer chansen (den finns alltid iofs... men nu kantad med girlander och tjofs) röda mattan är utrullad, orkestern spelar och ja, det är bara att göra det!

Svårt att veta vart du ska börja?!

Men om jag tar första steget då??!! Blir det lättare då?

okej...

"Hej! Nina heter jag, jag skriver här! 
Vem är du!? Hur känner vi varandra och vad skulle du vilja att jag skrev om?"

seså...

(ja, det går för sig att vara anonym, bara man hintar lite lätt iallafall vem man är så jag kanske kan ana!)

8 kommentarer:

  1. Hej jag heter F
    Jag vill se din navel

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, du är för söt!
      Vill faktiskt minnas att du har kunnat göra det... fast det var för över ett år sedan... http://minininis.blogspot.se/2011/07/horde-jag-utmaning.html tyvärr har magen inte krymt sedan dess... eller jo, men den blev detsamma efter semestern igen!

      Radera
  2. woho, jag är här rätt ofta och du känner ju typ mig :) jag gillar dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. woho!!! Ja, och jag är så glad för det!!! Bannar det geografiska avståndet typ varje dag dock! Jag gillar dig tillbaks! kram!

      Radera
  3. Hej jag heter Singelmamman.
    En kvinna som har två tonåringar fjorton dagar och sen fjorton dagar för mig själv. Tonåringarna är nästan vuxna. 18 och 16 år. Jag skriver om ingenting och allt. Lite blandat. Är oftast glad, men ibland trött. Tränar lite och gillar champagne. Mycket. Ofta.
    Hej då!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det jag vet om dig är att du är fantastisk! Fantastisk på att skriva roliga inlägg, kloka kommentarer och vara sådär levande som jag önskar att jag är när jag har två tonåringar på 18 och 16 år!!! Är så glad för att vi är bloggisar.. och lite sur för att vi bor för långt bort för en promenad allt som oftast!!! kram!

      Radera
  4. Hej. Jag heter Marie-Ann och är Din mamma ochjag läser Din blogg för att jag älskar Dej och bryr mej om hur du har det. Kramar <3

    SvaraRadera
  5. Hej, fina Nina.
    Jag heter A-K och läser ofta men är dålig på att kommentera.
    Just nu har jag ett ofrivilligt uppehåll från dina spinningpass och saknar dessa och dig jättemycket!
    Du är bara bäst. Lyllos den man som kommer att fånga dig!
    KRAM!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!