måndag 29 oktober 2012

Kostmässigt en riktigt bra dag!

och boy did I need that!!! Jajamän efter denna helgen då måttlighet inte varit min starka sida så behövde jag verkligen en dag då jag höll mig inom alla möjliga tänkbara ramar!

Äter ju med hjälp av ShapeUp-appen och ja, det funkar riktigt bra. I helgen har jag slarvat, så till den milda grad att jag tillslut struntade i att registrera vad jag åt... men jag tänker att det kanske kan få lov att vara så ibland... att ibland hoppar livet in och liksom tar över kontrollen... livet bör inte heller få styras av en app... fast i mitt fall styrs det ju inte så mycket som att den där appen hjälper mig att ha koll... ibland har den mer koll än vad jag vill att den ska ha... då låter jag bli den helt och hållet!

Anyway, idag har det funkat askalas! Jag har ätit enligt planen och tränat lite extra efter mitt cykelpass... alltså helt enligt min egen plan... älskar sådana dagar... eller så är det för att jag älskar mina pass som det känns så jäkla bra just nu!


Tänk om alla dagar kunde vara såna här... det hade jag gillat! Och det bästa av allt är att jag just nu sitter och längtar till nästa träningspass! Egentligen skall jag ha vilodag imorgon men just nu, i skrivande stund, så sitter jag och funderar på om gymmet skall få ett väldigt tidigt besök av mig imorgon bitti... fast vi vet ju vid det här laget hur det brukar gå med de där planerna... åt skogen brukar det gå! Men, vem vet, jag kanske chockar både dig och mig imorgon bitti! 

Nu ska jag iallafall chocka mig genom att hoppa i bingen! Det är läggdags sedan länge och ja, det är väl likasåbra att  lyda! Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!