onsdag 31 oktober 2012

God morgon! Tänkte vi skulle dela med oss av våra bästa träningslåtar!

Plötsligt händer det!!! Jag har ju haft ett sabla sjå att komma upp och träna på morgonen innan jobbet... motståndet har i det närmsta varit omöjligt att besegra... motståndet i mitt fall har ju alltså varit sömnen... den kära sömnen som i de arla timmarna är mig väldigt, väldigt, nästintill fånigt kär... men igår pratade jag med min bästa storsockiplast, hon skulle inte vara med och träna ikväll så vi kom på att vi börjar jobba ungefär samtidigt och då alltså har samma tid på morgonen... Vi bestämde helt enkelt dejt på gymmet!

Så imorse när klockan ringde sådär tidigt var det inte alls lika svårt att gå upp, hälla ner kroppen i träningskläderna och pallra sig till gymmet, inte alls lika svårt! Om sanningen ska fram så har jag vaknat ungefär en gång i timmen i natt, å ena sidan orolig att jag har försovit mig... å andra sidan glad över att ha en träningsdejt med min fina storsockiplast!

En halvtimma på löpbandet och 20min på crosstrainern senare var vi klara, färdiga, slut... svettiga också och galet nöjda med denna starten på dagen! Att träna på morgonen kan vara något av det gottigaste som finns... det och att sova... tyvärr motarbetar de två varandra... men man kan kanske komma att få in någon slags rutin nu iallafall... med eller utan storsockiplast... jag kanske måste inse att jag kan vara ett med min spotify-tränings-lista också... det kan jag ju ganska ofta annars så det borde gå att ordna även i den arla timman...

Så, idag har jag en liten hurtig fråga till dig... vilka låtar tränar du helst till? Vilken låt får dig att ge det där lilla extra på träningspasset? Jag behöver utöka min lista känner jag... det blir lätt samma, samma, samma annars!


Här är ett litet axplock av min träningslista... Sonic Surf City-låtarna är grymma, GRYMMA att köra fartintervaller med, I kid you not! Annars är Stiftelsen - Vart jag än går, Lars Winnerbäck - Solen i ögonen och Petra Marklund - Händerna mot himlen mina favoriter just nu.

Men du kanske har den ännu bättrare träningslåten i rockärmen? Jag tackar och bockar ödmjukast på förhand! ... och uppmanar dig att testa Sonic Surf City-låtarna!

2 kommentarer:

 1. Händerna i luften - Petra Marklund samt Greyhound med Swedish House Maffia går på konstant repeat. Sketbra att springa till!
  Kram söta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, båda de är ju superbra! Greyhound är grym spinninglåt också! KRAM!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!