måndag 19 november 2012

Novemberlista - dag 19 - 10 saker jag inte kan gå ut utan

10 saker??!! Får man räkna båda skorna???!! På riktigt, tio, 10, TIO saker??!! Jag behöver väl bara kläderna på kroppen, plånbok, nycklar och telefon? Eller?

kläder
skor
handväska innehållande;
plånbok
iphone
hårband
hårnålar
nycklar

sedan att det även finns en spegel, en pincett, tamponger, läppglans, nagellack, eyeliner, näsdukar, tuggummi, pass, öronproppar och hörlurar i den, det är en annan sak... men det är inget jag känner mig "naken" utan... mer en samling braåhasaker...

eller tänkte jag fel nu?!


4 kommentarer:

 1. Gå ut som i gå ut på krogen eller gå ut över huvud taget?
  Herre Gud, det räcker väl med kläder och skor.. Ofta känner jag mig naken om jag glömmer telefonen men ibland är det skönt att "glömma" också...

  Saknade dig, förresten, i lördags men var TRÖTT!!! Nytt försök på onsdag. Usch, har för många ogiltig frånvaro nu. Du får ge mig kvarsittning på onsdag!

  KRAM!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderade också på det, är det på krogen eller bara ut genom dörren?! Men sedan kom jag på att för mig är det inte någon större skillnad... kläder, skor, telefon, plånbok och nycklar... voila! Redo för allt! =) Jag känner mig också naken utan telefon... skrämmande egentligen!

   Jag saknade dig med!!! På onsdag då kör vi!! och ja, kvarsittning blir det, du får hänga med mig och styrketräna! =) Så ingen BP innan!
   KRAM!!!

   Radera
  2. Samma här! Jag sminkar mig knappt vare sig jag jobbar, handlar mat eller går på krogen. Har i princip samma saker med mig vart jag än går.

   Klart jag inte kör BP innan! Men gärna lite styrketräning efteråt. Om du eller Martin hjälper mig...

   /A-K

   Radera
  3. Vi kör mitt nya styrketräningspass som jag fått av Jonas tänker jag. Självklart hjälper jag dig!!! Ska Martin med på spinningen?!
   KRAM!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!