torsdag 29 november 2012

jösses va gott!

Efter spinning, styrketräning och lite efter-styrketräningen-cardio på en stairmaster tills svetten lackade, igen var jag rätt så hungrig... och när jag är sådär hungrig så är det sååå lätt att falla i galet dumma banor... men idag kom jag på, när jag travade upp för trapporna till min lägenhet att jag ju hade tänkt testa det där receptet på bananpannkakor som Madeleine tipsade om en dag på sin superhärliga blogg.

Jag gjorde dem dock lite annorlunda... såklart... jag tog bara en halv banan (tyckte den var stor nog) och 2 ägg + lite salt... det gick inte så bra att steka i helt torr panna så jag tog lite smör också... sedan åt jag dem med hallon... superdupergott!Sedan fick jag lite husmorsfeeling och satte årets pepparkaksdeg... supersmarrig blev den också... man måste ju smaka av den!


I kväll fick jag dessutom leverans av, för mig, nytt protein pulver... Har hört att Banan-Chokladen skall vara magiskt god, så även Blueberry smoothie... återkommer med rapport!

1 kommentar:

  1. Att göra EGEN pepparkaksdeg är verkligen husmorsligt! Jag köper ALLTID degen. Eller ibland färdiga pepparkakor.... Haha! :-D

    Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!