tisdag 6 november 2012

Dagens hiss och diss!

Inser att jag slarvat... inte bara med just hissandet och dissandet utan med massor med grejer... men just hissandet och dissandet passar bra att ta tag i just nu!

Så, Dagens diss... huvudvärk... så sjukt onödigt! Till vilken nytta liksom?! Vad för gott kan komma utav att det känns som om huvudet håller på att implodera? Jag är en sån där som drabbas av huvudvärk ibland... om det varit mycket eller man inte är i balans, då kommer ofta huvudvärken som ett brev på posten... när somliga får "orolig mage" eller rent av magkatarr så brukar jag få huvudvärk... inte för att jag skulle vilja byta mot magkatarr... magkatarr hade jag för två år sedan... det enda som var bra med det var att jag gick ner flera kilo sååå bara...

Dagens hiss, handarbete... jag måste säga att det är fantastiskt trevligt och rogivande att sitta och handarbeta i grupp. Dels för att vi har trevligt tillsammans men dels också för att man skapar något man kan titta tillbaks på och veta att man gjort själv! Det ger en himla go känsla faktiskt! Just ikväll har vi börjat sätta upp min knyppling... jag funderar iofs starkt på om jag någonsin kommer att kunna titta på någon spets och veta att jag har gjort det där själv... idag kändes det som rena grekiskan på latin, typ... men de säger att det kommer att ge sig, att jag kommer att komma in i det hela och då går det som en dans... jag tror den dansen kommer att ha väldigt svåra steg! Men man ska tänka positivt! 

4 kommentarer:

 1. Huvudvärk är verkligen diss, fy! Hoppas du slipper den nu.

  Klart du ska göra copy på min träningslista och månadens sammanfattning! Det är skitbra att hålla styr på vad man tränat, och det peppar också. Skojar du att jag har dåligt samvete för att november fortfarande är tom?!

  Kram sötaste!
  Madde

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bättre med huvudvärken nu, tack!

   Jag förstår det, bara att ge sig på det imorgon!!! Det är aldrig för sent att börja! Funbeat är också en grymt bra app/sida att logga sin träning på!
   kram kram fina du!
   :-)

   Radera
 2. Svar
  1. haha, ibland glimmar jag till! Dito!
   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!