torsdag 1 november 2012

haha, ibland är jag faktiskt rätt rolig!

"i vad grundar du det????!!" kanske du tänker nu... lugn och fin, jag kommer till det... först måste vi gå igenom grunderna i detta lite vulgära uttalande...

Jag måste säga att jag gillar statistiksidan på blogger, inte för att den kanske egentligen ger så mycket information och så som man ibland skulle önska, men för att man får en påminnelse om blogginlägg man glömt av att man skrivit...

Idag hade någon sökt på något rörande pepparkakor och glögg typ och hittat detta inlägget... kanske den sämsta inläggsrubriken i mannaminne, men om man väljer att inte dömma katten efter pälsen eller hur nu man säger att man inte ska dömma, och faktiskt läser inlägget, hur långt det än må vara... jo jag vet, av födsel och ohejdad vana... typ... iallafall... lite roligt är det! Och jo, jag tycker fortfarande att det har en poäng!

Tänk på det nu, såhär i glöggmuggstider! Och javisst, jag kommer att lägga ut mitt finfina pepparkaksrecept igen, i sinom tid, tillsammans med alla goa julgodisrecept! I promise!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!