söndag 4 november 2012

Nudist - javisst!

Ja, igår iallafall! Jag var, inte helt oväntat utifrån mina ledtrådar kanske, Näcken igår på den "läskiga festen" jag var på. En mycket trevlig tillställning med alltifrån spöken, romare, Kleopatra, häxor, fånge, monster, nunna och präst till lampa... och ja, en näcken också... och faktiskt ett nakentroll med! Nakentrollet gjorde ju faktiskt en "näcken" all in kan man säga. Värdparets lilla dotter, 3,5år och sötast i stan, gick omkring precis som hon är skapt, jag kände mig riktigt påklädd i mina löv!


Fiolen, som en gång var min morfars vågade jag bara ha framme ett tag, sedan fick den vila i tryggt förvar sin väska... som, knepigt nog, varje gång jag lyfter upp och bär iväg får en stark lust och drift att göra en Julie-Andrews i Sound of Music... "I have confidence in confidence alone Besides which you see I have confidence in me!" (hittade inte hela sången med filmklipp... egentligen är det sista delen av sången jag ville åt, men detta får duga!)


Det blev en ganska tidig kväll... alldeles lagom faktiskt... med mysigt eftersnack/innan-jag-somnar-snack med min bästa Malin. Vaknade ganska tidigt imorse då barnen tyckte det var dags att starta dagen... helt plötsligt, efter ganska lång och lyckad tids rävsovande, hade jag två åtta-åringar hoppandes på mig... ska man vakna så ska man absolut vakna så! Framför allt skall frukosten som följde vara på pricken som den, goda vänner, kaffe an mass och goda mackor, godast för att de åts i goda vänners lag. Tack för allt!


2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!