fredag 30 november 2012

108 dagar senare

för 108 dagar sedan åt jag typ godis till middag en kväll (ja, jag råkade äta lite mycket godis innan jag hade ätit middag och orkade sedan inte äta mat)... klagade på min karaktär någon dag senare, eller brist på karaktär rättare sagt och fick en utmaning av en vän att sluta äta godis... kunde inte med annat än att ge det en chans... och jodå, det har gått riktigt bra, inget godis sedan dess... en och annan  kaka, ja... en och annan bulle, visst... men inget godis-godis...

tills idag, dagen då jag bestämde mig för att jag skulle få börja igen... dagen då jag tycker starten på att jo, jag får äta godis, men bara året ut och i rimliga mängder... den dagen, idag, då har jag nu, mätt sedan julbordet, klämt i mig en hel påse Twist... bara 145g iofs... men det stoppar inte där... jag har även lyckats klämma i mig en påse Juleskum Vinteräpplen (100g)... bra jobbat fröken!!!

bilden är lånad av Marabou

bilden är lånad av cloetta


Så ja, mådde jag lite illa av all julmat innan så mår jag lite mer illa av allt godis jag toppat av det hela med nu efteråt... korkat, men sant never the less!

Nu ska jag städa lite, imorgon kommer mitt hjärtas stora kärlek hit... han den lille skrutten som pekar på mig och säger "Nena"... han ska vara hos sin faster till på söndag och vi ska bara mysa massor! Men om hans faster inte skall få stora skälvan och ha hjärtat i halsgropen största delen av tiden så gör hon nog bäst i att barnsäkra stället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!