torsdag 1 november 2012

ÖPPET HUS nu på lördag 3/11!!!

Ja, inte hos mig men däremot på ett av gymmen jag kör pass!!! Sportlife Kungälv Centrum bjuder in till en lördag full med träning och glädje! Hela dagen är istort sätt fullknökad med härliga, roliga, svettiga, jobbiga och fantastiska träningspass. Och ALLA är välkomna!!!


Så det är bara att gå in och boka sig på hemsidan om man har kort, eller ringa till anläggningen och boka in sig om man inte är medlem. (telefonnummer etc. står på hemsidan). Hela lördagen kan ju komma att bli en helt fantastisk träningsdag i bästa konvent-stil helt enkelt!


ALLA, unga som gamla är välkomna in till oss på lördag och testa alla våra härliga gruppträningspass! Om din vän köper ett kort får både du och din vän en gratis träningsmånad! Boka som vanligt, eller ring till receptionen så hjälper de dig!
Välkomna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!