tisdag 13 november 2012

En salig blandning...

denna dagen... upp tidigt för att placera sig i tandläkarstolen... drygt två timmar senare var det bara att knata hem igen och gå och lägga sig... jag mår inte direkt bra av bedövningen, eller om det är spänningen... jag vet inte riktigt, sova behöver jag iallafall... så det gjorde jag, inte lika länge som sist, bara till två den här gången!

och sedan har jag bara morfat runt, rensat ur ett av mina speceriskåp (jösses va mycket skräp man samlar på sig!) kollat på Downton Abbey... lovely och ja, nu, nu är det dags att göra sig iordning, hoppa ur OPn och sticka iväg till dräktsömnaden...

Knyppling står på schemat... det kommer även "bit-dig-i-tungan" att göra... jag och pillig tankeverksamhet brukar generera i en rad fula ord... hade inte gjort mig något om vi inte satt i församlingshemmet och jag faktiskt inte anser att man använder dessa kraftuttryck där...

Så nu har jag, likt Lisabet, Madickens lillasyster, sagt "pisspotta" flera gånger... en för varje dag... försökte hitta ett youtube-klipp men lyckades inte riktigt... däremot lyckades jag fastna i varje avsnitt så jag nu är vansinnigt sen!

1 kommentar:

  1. kan tänka mig att det vill till att hoppa ur en eller annan groda ur munnen :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!