måndag 5 november 2012

idag är jag full av bra sägningar!

Eller bra och bra... och full och full... men två, semibra har iallafall kommit till mig sådär huxflux bara! Det är typ två mer än vanligt!

Jag hade hoppats på att några av killarna i bandet Sonic Surf City skulle komma och vara med på mitt pass idag eftersom de är här nere och spelar in lite på sin nya skiva... har med två av låtarna på förra skivan på passet och det är verkligen helt galet roligt att spinna till! Det går fort och det är härligt, svinjobbigt och glatt!

Hur som helst, killarna är här nere i Göteborg och spelar in och tidigare så har de faktiskt någon gång kommit och varit med på något cykelpass. Denna gången hann de inte... synd tycker jag!!! Och ja, för att komma till den där braiga sägningen...

"att spinna till Sonic Surf City utan Sonic Surf City är som att baka kladdkaka utan vaniljsocker... det blir gott ändå men man saknar onekligen det lilla extra!"

Men, men, det kommer fler tåg! Och har du aldrig lyssnat på dem så marsch pannkaka och gört! Just do it as we say, Nike and I...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!