onsdag 21 november 2012

Novemberlista - dag 21 - 10 internetsidor jag ofta besöker

oj, undrar om de är tio ens... jo, med alla bloggar här i listan bredvid som jag läser så fort det är en uppdatering gjord så är det ju långt över tio... men i övrigt... hmmm... kanske borde vidga vyerna lite... men de jag besöker, de är välbesökta!

facebook
funbeat
hemnet
hotmail
sportlife
H&M
Lindex
Zara
tv.nu
The Sartorialist

Vilka internetsidor besöker du ofta?!

4 kommentarer:

 1. piteå-tidningen
  hm
  gina tricot
  monstermalla fejsbooken
  monstermalla
  aftonbladet
  och 100.000 bloggar :P

  SvaraRadera
 2. du glömde mandeldesign och bestseller.se... =) Finns så mycket fint från only, vero moda, vila, object, pieces!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Emma, jag har inte glömt, jag visste inte om Mandeldesign faktiskt... ska genast kolla! Och Bestseller, ja, där kikar jag ibland men inte tokofta! =)

   Radera
  2. Mandels blogg är kanon, där kan man hitta sånt man kanske inte hade valt i första läget. Eller åtminstone jag då, som inte har sån bra näsa för kläder som du!! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!