tisdag 27 november 2012

ett inlägg jag åt upp...

ja, inte bokstavligt talat alltså... men i bilen på väg till jobbet, precis som jag skulle svänga på E6an så dök det upp ett sabla smart inlägg... en kommentar på dagens lista... jag vet att jag tänkte att "åh, det blir en så bra inläggsrubrik" och egentligen var det bara rubriken som var bra kanske... själva inlägget skulle mer bara vara "ville bara säga det!"... men nu kan jag för mitt liv inte komma på vad det var jag ville säga...

Vad tror du att det kan ha varit? (hur du ska kunna veta det?! Jag vet inte, inte det heller, men det är en chansning! En vild sådan!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!