lördag 10 november 2012

Vilken start på dagen!!!

Vaknade och undrade verkligen om det var vettigt att jag skulle gå upp... sååå trött! Men, jo, har man pass så har man och är man instruktör så förväntas man vara på plats när man har sina pass... det är så mycket enklare om man är det! Så det var bara att pallra sig upp, hoppa i träningskläderna och bege sig till gymmet!

Det där med träningskläder... sportbehå framför allt... alltid en cirkus att komma i tycker jag... i den arla morgonen är det eter värre! Men det är väl kanske det som är meningen... det är väl därför de gör sitt jobb, håller bappeluppissarna på plats liksom! Själv är jag ju begåvad med ganska små bappissar... de sitter oftast på plats hur jag än hoppar och far (likt vattnet i bäcken i Idas sommarvisa alltså)... mycket praktiskt faktiskt... så jag funderar på hur jäkla krångligt det måste vara om man har bappissar modell större... bara att kränga på sig sportbehån måste ju räknas som ett träningspass liksom!

Hur som helst, när man väl är på gymmet är man pigg... idag dopade jag mig lite med en Celsius iofs, så min pigghet var kanske lite mer kemisk än vanligt... men ändå! Man blir så glad när man kommer dit! Trevliga kollegor, trevliga deltagare och en massa endorfiner som liksom bara strömmar igenom hela lokalen! Älskar att vara på gymmet!

Passet idag var helt fantastiskt. Ibland är pass bara det... vet inte varför, det är något med känslan... något med hur interaktionen med deltagarna funkar! Ibland, som idag, känns det som om jag når dem... somliga dagar känns det inte alls så, värst är det när man nästan känner hur man är "utanför" sitt eget instruerande... mycket konstig känsla och inte alls på något positivt sätt! Men idag, idag flöt allt, det var glädje och svett om vartannat, sång och stora leenden blandat med en massa jävlaranamma! Sådana dagar har jag det bästa jobbet man kan tänka sig! Svettigt och stundtals jävligt jobbigt men grymt roligt samtidigt! Underbart!

Nu blir det kaffemys med finaste A-K som kom på spontanbesök! Lovely!!! Dels för att det är mysigt med besök av bästa kvalisort och som bonus fick jag tokröjt undan det allra värsta! (eller ja, smusslat undan allt bröte som låg framme och skräpade)

4 kommentarer:

 1. Tycker du att Celsius hjälper? Det funkar inte för mig, bättre med lite kaffe innan träning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte faktiskt, har svårt att veta vad som är kemiskt och vad som är mitt vanliga rusiga jag när jag kör pass! =) Tror mest det är mentalt! Men jag vet ju deltagare som blir helt skakis och stirriga av det!

   Radera
 2. Svar
  1. =) tror det är ett egenkomponerat ord... kanske... =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!