onsdag 7 november 2012

ger onekligen nytt perspektiv på tillvaron

Jag har gått på reklamen... Mentos tuggummi... iofs riktigt goda... men hallå eller?! Om detta är mega size pieces... vad är då jag?! Måste jag döpa om hela bloggen till Bautameganinis nu då? Något som mäter ca.17x15x12mm kan väl aldrig få lov att kallas mega?! OM det inte är en diamant på en ring som sitter på mitt finger... då hade den varit MEGA-BAUTA-STOR! Detta är bara ett tuggummi... ett tuggummi gott folk... och jo, jag förstår dig, detta inlägget tog enorma proportioner för att bara handla om ett sådant...


Det jag häpnar mest över är nog ändå att man lyckats få in 20st mega pieces i en påse som bara mäter 9x14cm! Mentos borde få Nobelpriset i fysik om du frågar mig!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!