lördag 17 november 2012

När degen är satt räknar fåren sina lamm...

ja, hur gör annars får när de inte kan sova? Vad räknar de? Hur som helst, vad de stackars fårskallarna än räknar så är degen satt... den står på köksbänken, lämnad till sitt öde... sitt öde att göra det den är bäst på, jäsa... hoppas jag... det var en synnerligen enkel deg att sätta... mjöl, salt, jäst och vatten... rör ihop med en hand och sedan, ställ åt sidan... det värsta var nästan att bli av med all kletig deg från handen... du förstår ju... inga direkta plågor!

Hur kvällen har varit?! Fasligt trevlig! Vin på Björns Bar och sedan mer vin på Lounges och MissSofie... goda vänner, mycket skratt, lite allvarsamma samtal, mer skratt och mer vin... kvällen avslutades på ett väldigt oväntat, om än väldigt roligt sätt... sprang på ett gammalt ex och hans kompisgäng på Avenyn... jösses va gött det är att råka på såna där gamla vänner som man tappat men tyckt väldigt mycket om och det bara blir tokroligt och flamsigt! Skrattade så jag grät.. och eftersom jag snart skulle åka hem gjorde det ingenting om sminket hamnade på kinderna heller!

Men ja, degen är satt att jäsa... jag ska gå och lägga mig och sova... imorgon bitti  väntar ett cykelivrigt gäng på en cykelinstruktör som bör var pigg och käck... några timmars sömn kommer att göra susen! Sov så gott!

2 kommentarer:

 1. En till som har varit på fest,ser jag :)
  Tyvärr sover jag så dåligt efter en fest.
  Fast jag borde sova mer. Jag ska ju jobba i kväll.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hade en trevlig fest och att du kunde sova ordentligt! kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!