tisdag 20 november 2012

Vem tror du att jag är?!

Nej inte du just kanske, men killar jag träffar... inte träffar som i dejtar utan mer som folk jag mött... olika bakgrund... olika anledningar... olika situationer... den senaste tiden... vi kan sträcka det till någon gång i våras för att har jag råkat ut för olika förslag... som alla fått mig att undra lite över hur jag uppfattas av folk egentligen... vilka signaler jag skickar ut... så ja, jag skulle behöva din hjälp lite... tre frågor, kräver antagligen bara ja/nej-svar, men du får gärna utveckla om du känner för det!

1. ser jag ut som en slampa, ett lätt-ligg, någon man drar över och sedan dumpar i rännstenen?
2. verkar jag vara intresserad av att vara någonting man kan ha vid sidan om?
3. får du uppfattningen av mig att jag tycker det skulle vara roligt med en liten fling... att det där med seriöst förhållande inte är så viktigt för mig?

alltså, jag menar inte att jag vill att du väljer ut en av dessa som jag är... mer bara svarar... ja eller nej... med motivering om det känns nödvändigt!


4 kommentarer:

 1. Nej. ag tycker du verkar vara en jordnära brutta med båda fötterna på jorden som gillar musik och tränign väldigt mycket! Och jag tror, om du är ute efter ett förhållande, så ska det vara ngt seriöst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, jordnärheten kan bero på att jag är så kort att jag knappast kommer långt ifrån liksom! Du har så rätt, jag vill ha ett seriöst förhållande... inget j-la trams! Ska det vara så svårt?

   Radera
 2. 1. Nej
  2. Nej men går det att utesluta?
  3. Du vill ha ett seriöst förhållande. / F

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Rätt
   2. Rätt... och jo, det går att utesluta... jag har uteslutit det alltid... ingen idé att börja nu! Vore lika korkat som att börja röka när man är 3....27!
   3. Rätt

   MVG mr.F

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!