torsdag 8 november 2012

världens bästa lunch!

Nja, kanske inte om man ser till mat och sånt där... men för känslan, helheten och välmåendet! En sån här till lunch innebär nämligen att jag kört pass... mina lunchpass i Partille är särdeles trivsamma måste jag säga! Jag bara älskar dem! Tackar dig som kom med förslaget om att jag skulle köra just lunchklasser på torsdagar så hjärtligt, inte bara för just det förslaget, har mycket att tacka för men just nu, i detta inlägget är det det jag säger tack och åter tack för! Alla andra tack får bli andra inlägg, om det ens får bli inlägg av det!


Idag hade jag med två galet trevliga deltagare, båda med samma förutsättningar som gör att vi ska försöka att inte driva på så mycket som man kanske försöker driva på alla andra deltagare. Det är en viss balansgång att få fram det budskapet, men väldigt roligt när man förstår att det gör skillnad, när man lyckas och inser att det man gör faktiskt gör en förbättring på många plan i livet!

Hann med att skrämma livet ur världens sötaste Björn på parkeringen utanför Sportlife också... B är kompis till en vän till mig och var med som gäst på ett pass i somras. Jag, som alltid är tuff med min "obligatoriska närvaro" tyckte att B hade fått in en sabla bra rutin där på ett pass och bestämde lite enväldigt att han skulle köra spinning på torsdagar framöver... det har självklart inte hänt så idag attackerade jag honom på mitt eget lilla "charmiga" sätt och jag tror inte riktigt han kopplade först vem jag var (var ju civilklädd på väg från gymmet) utan såg till en början lite skraj ut faktiskt... men ja, nu förväntar jag mig att han dyker upp iallafall!

Saknar som vanligt mina stammisar när de inte är på plats, men så är det ju alltid! Och ja, nu sitter jag här, endorfinstinn till tänderna med min proteindrinkslunch och längtar till nästa pass, som blir ikväll redan faktiskt!  Får se om jag orkar slänga in lite styrketräning efter det också... borde verkligen... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!