fredag 2 november 2012

Fredag...

jag hade tänkt träna imorse... att det är tanken som räknas är mitt ledord idag tror jag visst... tog nog VM-guld i snoozning idag... 05:30-07:12... rätt stolt faktiskt! Får försöka knö in lite träning ikväll istället... hur nu det ska gå till mellan alla andra grejer jag ska göra idag/kväll... men men, trägen vinner!

Vad jag ska göra idag/ikväll? Jo, först ska jag försöka hinna till kyrkogårdarna med mamma, lillebror och morbror... hinner jag inte det så får det bli att jag åker direkt till farmor dit vi skulle och fika efter kyrkogårdsbesöken. Någonstans däremellan skall jag även försöka hinna svänga vägen om en tygaffär och köpa fuskpäls eller grön filt...

efter fikandet skall jag hem till mamma och pappa och byta däck på bilen + rattmuff-på! Fast jag gissar att det inte blir så mycket jag som byter däck på bilen som att pappa gör det... det brukar vara så att jag är rätt bortskämd när det gäller just den biten... och andra bitar också, ja!

När bilen fått på sig sina vintertofflor ska jag raskt som ögat hem och fixa ihop ett ny/gammalt pass till imorgon tänker jag, vi har ju Öppet hus på gymmet och det kan ju vara roligt att ha gjort något speciellt till det! Och jo, ja, träna var det ju också...

Vad jag skulle med fuskpälsen till?! Jo, jag ska på en läskig fest imorgon och behöver detta till min outfit... har några olika funderingar på vad jag skall vara... tänker att läskigt kan ju vara olika för olika människor... det kan ju vara skrämmande... eller friskt och fruktigt... eller kolsyrat! För somliga finns det knappt något mer skrämmande än spinning... så egentligen skulle jag ju kunna gå dit i träningskläder, headset och vara lite extra pigg, hurtig och skrika "ÖKA!!!" lite random sådär då och då! Men spinninginstruktör skall jag inte klä ut mig till...

Men, för att göra det ännu mer roligt... har du något förslag på vad jag skulle kunna tänkas klä ut mig till? Alla förslag välkomnas, men jag förbehåller mig rätten att välja själv! Och nej, Krokimodell är inget alternativ! Men, jag lovar att bjuda på bildbevis!

4 kommentarer:

 1. åh rattmuff, tur du påminde mig jag har ju en rosa :D
  det där måste vara rekord i snoozning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste ha rattmuff om man har vinterdäck på! Sådan är lagen tror jag! =)

   Radera
 2. Glöm inte att andas mellan allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobbar på det!!! Nu har jag även tre-fyra nästan färdiga outfits till morgonens läskiga fest... dock inget nytt pass just nu, men jag har en plan... en plan är alltid bra... ska sätta mig med det nu!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!