onsdag 21 november 2012

som ett avsnitt Seinfeldt

... A show about nothing... jag har noll och ingen inspiration idag... noll och ingen... minus lite till... typ... det blir inte mycket till inspiration över då, att använda sig av menar jag... skrämmande faktiskt!

Men, speaking of Seinfeldt, som var en av mina favoritserier då det begav sig... vissa scener sitter fortfarande kvar som om jag hade sett dem igår... denna är en favorit:


haha, ja du förstår ju själv... det är sabla tur att jag håller på att fylla i den där listan... annars hade det inte blivit många inlägg här inte... imorgon blir det "10 heta fysiska saker på en eventuell partner"... kan ju bli spännande... eller inte.... det får man se... stay tuned! Eller ja, det gör du ju som du vill!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!