söndag 11 november 2012

Kan man göra, kan man!

Sova till kvart över tolv alltså... vaknade till vid sju imorse, kände att det var lite väl magstarkt att gå upp då när det enda man har planerat för dagen är att städa, tvätta, planera/fixa veckans mat, träna och hälsa på hos mamma och pappa... Sju går jag knappt upp på vardagarna, då behöver jag ju inte göra det den enda dagen i veckan jag har sovmorgon på riktigt! Så nä, jag gjorde inte det, istället drog jag täcket över huvudet och somnade om... och varje gång jag vaknade så hörde jag hur det smattrade av regnet på fönsterbläcket... och då kan man lika gärna somna om... så ja, kvart över tolv gick den här tösen upp idag... känner mig rätt så utvilad faktiskt!

och ja, dagens sysslor, de hinner jag med, gott och väl, tvätten tvättar sig självt, maten är planerad (kycklingfilé och sallad till lunch), lägenheten skall dammsugas och kanske svabbas av... känner jag mig själv så blir det bara dammsugning. Och ja, mamma och pappa är ju inte direkt någon betungande alls, bara jag förmår mig att sätta foten utanför dörren i ösregnet... 

Bo Kaspers Orkester på spotify... nu kör jag igång!
vad gör du idag?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!