onsdag 7 november 2012

När ens styrka blir kapat vid fotknölarna...

... för att klåfingriga människor inte har vett att göra som man ska, för att man inte har vett att låta bli att pilla på grejer som inte skall pillas på och nonchalant struntar i små men ack så viktiga detaljer... då blir jag förbannad!

Har haft pass nu på kvällen... och ja, det var ett jätteroligt pass, på alla möjliga sätt och vis, härliga deltagare, go stämning, mysigt och glatt... MEN headsetet vägrade fungera... vägrade låta annat än som om någon doppat det i vatten... brus och bröt var det enda som hördes... så jag gav upp och körde utan...

Min största styrka som instruktör tror jag mig veta sitter i rösten... jag är verbal så det förslår, pratar och bubblar, sjunger och pratar lite till... utan headset blir det jävligt jobbigt rent ut sagt att göra det... jävligt jobbigt... jag saknade mitt headset... massor...

Helt plötsligt förstod jag vad Maria Montazami menade när hon sa de bevingade orden "Utan mitt läppglans känner jag mig naken, rädd, exposed"... jag känner likadant utan headset... osminkad var jag redan idag, det är jag ibland så det var knappast därför olustkänslan dök upp liksom!

Fan ta folk som misssköter våra verktyg, som struntar i att använda svettskydd, vrider på en massa reglage som inte skall vridas på så länge man inte är ljudtekniker och vet vad man pysslar med... fan ta dem... det är ett jäkla sätt att greja och ha sig så att saker och ting går sönder... Är så glad att jag inte ska repa imorgon... rösten är något ansträngd nu!

Hur jag vet att headsetet inte är trasigt på riktigt?! Efter att ha legat oanvänt i 45min och torkat fungerade det som om ingenting hade hänt... klockrent ljud, klart och tydligt utan brus eller bröt... 

4 kommentarer:

 1. Men åh vad irriterande sådant är. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket! och idag är jag en smula hes... håller tummarna för att headsetet funkar idag då jag kör två pass!

   Radera
 2. Bästa passet på länge!
  Grym musik. Har inte kört just det passet innan.
  Kram!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va roligt vännen! Var det bra för att jag var tystare än vanligt?! :-) Ja, det var det passet jag satte ihop till i lördags då du körde BP istället för cykel, så egentligen är det ett 60min pass men funkar att göra om till en 45a! Fick aldrig pratat med dig efter passet igår ju... skulle tackat för en mycket trevlig dag i lördags! Måste vi göra om!
   kram kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!