måndag 26 november 2012

Det går bra nu!

ja, på riktigt alltså! Jag har suttit och knypplat en stund nu på kvällen och ta i trä, det går bra! Jag förstår vad jag håller på med, har koll på mina pinnar, nålar, korsningar och vridningar... det går framåt... ca.10cm är redan klara... alltså bara en sisådär 120cm kvar till mål!


Och ja, det kanske verkar väl positivt, även för mig, att nästan jubla över att man bara har 120cm kvar... men det är så sabla skön känsla att ha kommit underfund med det hela... så sabla skönt! Mönsterrapporten skall ju ändå göras en sisådär 90gånger... då gör det inget om man tillslut får kläm på det!

Hade jag verkligen bäddat om och inte bara upp, dvs. tagit ur alla sängkläderna utan även bäddat med nya sängkläder direkt när jag var igång och inte nu, vid alldeles för sen sänggång ändå behövt bädda också... då hade det känts fabulöst nu... men nä, man ska veta att man lever lite också!

god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!