lördag 17 november 2012

Lördagen so far...

...lördagar innebär ju alltid cykelpass för mig... som instruktör kan man inte gärna skippa att gå dit för att man kom hem något senare än vad man hade tänkt sig... eller att "ett glas vin" blev en liten mini-serie av glas vin... inte en vanlig serie, bara en mini-serie, några avsnitt sådär bara... men jo, det var inte utan att det kändes som om att det kanske var en lite för trött tös som traskade upp till gymmet imorse... ingen fara på taket sådär, men trött, ja, det var jag!

Cykelpass och eftersnack... eller rättare sagt upptaggning... jag har fått ett styrketräningsprogram av en kompis. Eller rättare sagt, jag har fått två styrketräningsprogram av en kompis... helt grym är han! Idag var första dagen att testa det ena av passen... kanske inte bästa uppladdningen för att köra styrka direkt efter ett cykelpass, MEN man måste börja någonstans... jag började idag! Bröst, armar, axlar, rygg... jag darrade som ett asplöv när jag var mitt i det! Jösses va jobbigt det är att styrketräna med fokus! Detta kommer att göra mig så gott, det känner jag på mig!

Nu ska jag gå och sova en stund... orkar knappt hålla mig uppe, än mindre dra igång och städa... det måste jag göra sedan... får ju finbesök ikväll!

Hur artar sig din lördag?!

2 kommentarer:

  1. ja vad bra! älskar att få/kopiera andras pass, det är så skoj att testa nytt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, det är grymt! För mig blir det så mycket mer motiverande! =) och oj vad den motivationen känns i musklerna idag! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!