söndag 4 november 2012

Försökte han döda mig???

Idag skulle jag kört ett specialpass, men eftersom deras reseschema inte riktigt tillät ett träningspass och jag hade en bokad sal körde jag och en vän ett pass för oss själva istället... eller rättare sagt han körde ett pass, han fick välja låtar, bygga ihop och instruera... jag tror han försökte ta livet av mig... jävlar i helvete va jobbigt det var stundtals!

Dels för att jag är van vid att veta vad som komma skall men mest för att jag hellre kör snabba tempon med lite mindre motstånd... P körde tungt... jäkligt tungt... särskilt när han fick för sig att vrida på mitt motstånd! Mjölksyrabad kallas det tror jag... eller nä, det gör det nog inte, men det kändes som om det borde finnas ett ord för det och mjölksyrabad känns rätt...

Riktigt roligt att köra såhär, riktigt nyttigt för mig att inte få bestämma men ändå vara delaktig... men det är tur att det inte är ett regelbundet pass... jag var helt skakig efteråt... men jag luktade tydligen blåhallon, vad nu det är!


2 kommentarer:

  1. Varför luktade han på dig? ;) /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han kunde väl inte undvika det när vi kramades när jag kom dit! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!