söndag 18 november 2012

Novemberlista - dag 18 - 10 favoritpyssel

haha, hur många tror att knyppling kommer på första plats? Nä, trodde väl inte det!

men pyssel... vad räknas till pyssel? Jag är inte direkt pysslig av mig... när julklapparna skall slås in gör jag det som behövs, papper på och lite band... mina nära och kära, de sitter och dekorerar, fixar och trixar, pyntar och grejar hela natten för att varje paket skall se så fantastiskt fint ut som det bara är möjligt... och jo, de lyckas! Men nu var det inte deras favoritpyssel utan mina... julklappsinslagning är inte en av dem... heller

måla olja
sy folkdräkt
sy (maskin)
sticka
knyppla (måste ju få komma med, det är ju ändå något jag gör tydligen!)
teckna
stöpa ljus (kanske mer för gemenskapen än själva stöpandet, men det låter inte så pyssligt att skriva att mitt favoritpyssel är att hänga med vänner även fast det hade varit sant)
koka knäck
baka bröd
fotografera

egentligen hör kanske inte allt detta till kategorin pyssel... det kanske är mer hobby... eller jag vet inte... 

2 kommentarer:

  1. Sy folkdräkt är jag verkligen imponerad över.

    SvaraRadera
    Svar
    1. än är det inte så mycket att imponeras över... har jobbat på den i över fyra år och ändå är jag fortfarande bara på kragen till särken... tar sån jäkla tid! Men sedan, när den är klar, då kommer även jag vara imponerad! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!