tisdag 20 november 2012

200 dagar kvar!!!

idag, tills vi möts igen... Håkan och jag... och ja, alla andra som också kommer att stå där och tycka att de och Håkan har något speciellt ihop, att de klickar, att de förstår varandra... 200 dagar... det kommer att gå fort... jag har inte ätit godis på 100 dagar på torsdag, det är halva tiden... det har gått bra... 200 dagar är inte så mycket värre! Och med tanke på att jag får lov att äta godis i december (alltså om bara 10 dagar) så kommer den första tiden av de 200 dagarna gå snabbt som attan!

Nej, jag har inte suttit och räknat alla dagarna... jag är galen men inte helt utan gränser!!! Det finns käcka sidor till sånt!

2 kommentarer:

  1. Roligt att gå på konserten. 100 dagar utan godis, det hade jag aldrig klarat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det ska bli så härligt! Och det är väldigt roligt att ha det att se fram emot! Jodå, du hade klarat att inte äta godis! Kan jag så kan ALLA! Gäller bara att rätt person ger en ett ultimatum! Eller att man gett den personen en utmaning som den klarat av... då är det så retligt att inte klara kontringen själv!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!