tisdag 13 november 2012

När delar av kroppen inte känns som ens egna

så är det nu.... jag är tokbedövad i hela höger kind känns det som... eller egentligen bara runt munnen och upp mot näsan.. men ändå! det är en otrivsam känsla... mycket mer otrivsam än vad själva rensningen av tandrötterna är... då sov jag lite tror jag... och det ska jag göra nu också... sova ruset av munnen, kinden... få bort den stickande känslan i hela halva anletet...

Men jag måste säga att jag har en fantastisk tandläkare och att det där med rotfyllning inte alls var så jobbigt som jag trodde att det skulle vara... jag trodde det var mindre smärtsamt att dra en tand... men det var det ju inte... det tar lite längre tid, ja... och man känner sig som om man svalt en torrboll, ja... och huvudet värker för man har hållit uppe munnen och spänt sig i drygt två timmar, ja... men annars är det ju inget att vara rädd för.

Kanske inte så att jag tänker be om att få göra en till bara för att det är så lattjo... inget jag tänker att jag vill göra för skoj skull direkt... men jag raderar det helt klart från min "saker-jag-är-lite-skraj-för-lista".


Så, nu tar jag mitt skeva anlete och går och lägger mig och sover en stund... man känner sig inte supersnygg, onekligen... men det finns en tid och plats för allt... Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!