söndag 25 november 2012

Är det klädkod OP eller Gala som gäller?

en helmysig dag är till ända... jag sitter, inte helt pigg, i soffan och försöker ändå vara lite social även via denna kanalen, denna del av cyberrymden jag förfogar över... klädd i OP... någon måtta får det vara! I planeringsstadiet hade kvällen två alternativ... utgång med dansanta inslag... eller hemmakväll med engelsk kostymdrama...

Träningsförmiddag som övergick till fika hos farmor där vi fick handlat och fixat med ett litet projekt jag glatt och med varm hand lämnar över till henne... ett projekt jag har jobbat på i över ett år, eller egentligen inte jobbat på i så mycket som haft liggandes i över ett år... ska det någonsin bli klart så var det bättre att låta farmor ta sig an det...

Kvällen fortlöpte sedan med att de dansanta inslagen fick stryka på foten för en kväll med ost och kex hemma i mysigaste tänkbara... OnePiece och bästa playlisten. En smula dare devil- livin' on the edge - fasoner... om än bara en smula... eller mun, men ändå! Jag tycker det var modigt... Du bevisade ju ändå att du inte tillhör den förlorade generationen! Det som var tänkt att bli en kväll med engelsk kostymdrama-marathon blev en mycket bättre kväll där vi ventilerat och pratat om ALLT mellan himmel och jord. Sådana kvällar är grymt bra för själ och hjärta tror jag... iallafall känns det så nu... och då måste det ju vara bra!

En annan sak som är bra för själen är tydligen sömn... jag ska ägna mig åt det nu... denna dagen blev väldigt lång, men också väldigt trevlig och social! Underbart!

1 kommentar:

  1. Haha. Jag överlevde den där munnen..
    Tack för en grym kväll/natt.
    Kram!
    /A-K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!