måndag 12 november 2012

Här kommer natten!

... kall och underbart lång... och eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti och knata till tandläkaren för lite lattjolajban rotfyllning så tänker jag gå och lägga mig nu... ser inte fram emot de två timmarna i tandläkarstolen med den där duken över munnen så att själva hålet i tanden förblir sterilt... ser absolut inte fram emot bedövningen... själva bedövningsprocessen stör mig inte längre men känslan av att hela sidan domnar bort och att halsen svullnar igen... kräkreflexerna som överväldigar och stelheten i nacken och huvudet... förutom det så är det helt okej känner jag... blir det inte värre än sist så lär jag ju överleva!

Efter förra gången jag var där fick jag gå hem och lägga mig för att sova bort huvudvärken och bedövningen... något omtumlad ringde jag till jobbet och meddelade att jag skulle bli lite senare än beräknat men "jag kommer så snart jag är människa igen"... gick och la mig och vaknade kvart över tre... hade sovit som en sten i över fem och en halv timma... inte vaknat av varken sms eller mail på telefonen... som låg bredvid mig...

Så denna gången har jag tagit en dag semester... känner att det är lika bra att inte ha något att fundera över... bara gå dit, göra det jag ska, gå hem och sova... precis samma sak som jag ska göra nu alltså!sov så gott!

4 kommentarer:

 1. Huuuu, tänker på dig och lycka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta! Det gick bra, är ju mest bara jobbigt att ligga och gapa i drygt två timmar.

   Radera
 2. Svar
  1. Tack fina! Det gick jättebra, men är galet trött nu!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!