fredag 16 november 2012

Sitt ner är du söt!

Ja, det är lika så bra, att du sitter ner alltså... det jag har att berätta är av särdeles sällsynt karaktär... näst intill så sällsynt att jag knappt minns hur man gör... om jag kan komma till sak?! ja, det är ju även det en sällsynt sak när det gäller mig... att jag kommer dit alltså, till saken...

MEN, det jag skulle komma till, det jag bad dig att sätta dig för, och anledningen till att jag vill att du sitter ner är för att du inte ska ramla omkull när du, eventuellt, blir helt flabbergasted,så i största välmening alltså, är att den här tösen ska ut ikväll... på lokal, dricka ett glas vin eller två, titta på nytt folk och umgås med vänner! Ja, jo, jag vet, det är helt otroligt! Och det mest otroliga är att detta kommer att ske i den himlastorastadengöteborg... det var minst ett halvår sedan jag var ute en sväng i Göteborg sist, vad jag minns...

och precis när jag skrev det kom jag på att det inte stämmer för jag var ju på kräftskiva inkl. utgång i början av september också... men det hade jag nästan glömt... det var en väldigt rolig kräftskiva dock, skrattade så jag grät och sminket hamnade i rännstenen... never the less, det är ändå ett sabla tag sedan... jag är ute och svirar alldeles för sällan, men skit i det, det är ju inte väsentligt, ikväll ska jag ut, på AW med ett par vänner. Ska bli superkul och trivsamt på alla möjliga sätt och vis!

och sedan, i natt när jag kommer hem, då ska jag sätta en bröddeg... joråsåatte... tänkte testa att göra det där brödet som inte behöver knådas ur NewYorkTimes... det ska tydligen jäsa hur länge som helst och blir tydligen lika gott... återkommer med merinformation om detta!

Nu, piffa luggen, bättra på sminket and then, off we go!

ha en jättetrevlig fredagkväll!

2 kommentarer:

 1. Så roligt!! Ha så jättekul!
  Kramar
  mamma

  SvaraRadera
 2. Haha!
  Ha det riktigt bra! Hoppas ni får en underbar kväll.

  Kram M

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!