fredag 30 november 2012

ytterligheternas dag...

i vanliga fall, hela hösten typ, har jag ätit ganska modest, sunt och stukturerat... visst, det finns en del dagar då kosthållningen helt gått åt pipsvängen... dagar då jag medvetet valt att äta både det ena och det andra... men i stora drag så har jag varit återhållsam... och framför allt så har jag inte ätit godis sedan jag började jobba efter semestern...

Idag tänkte jag var min första "jagfårlovattätagodisigen-dag"... och ja, den började bra... kollegan fyller jämt... bjöd på tårta... så prinsesstårta till frukost... det blir lunch-på-stan-lunch och sedan julbord ikväll... så från spartanskt och återhållsamt till nästintill vulgära mängder mat av helt fel karaktär på mindre än ett dygn... Come on katten, det svänger!

Känns som om jag under denna dagen kommer kunna skapa ett sånt där "dettaharduätitdennaveckan-bord" som de alltid presenterar för offret i Du är vad du äter... känns som om Apokalypsen är nära... eller nä, det är bara att träna lite mer, lite hårdare och äta sunt i nästa vecka igen!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!