måndag 5 november 2012

hur är det möjligt?!

Jag har träningsvärk... från ett spinningpass! Jag får typ aldrig träningsvärk från spinning... aldrig... nu har jag träningsvärk från under brösten ner till knäna... överallt! Och jo, ja, lite i käkarna också... det var ju så sabla jobbigt så jag var tvungen att le stor hela tiden för att göra det lite lättare... sånt tar på krafterna!

Men jag har iallafall använt mitt bukstöd ordentligt... jösses... och benen... vid närmare eftertanke ska jag nog vara glad att jag kom levande ur det där passet igår... undrar lite hur elak jag kan vara om man var tvungen att hämnas så hårt på ett och samma bräde liksom!?

Ikväll kör vi igen, fast med mig bakom rodret... head-set, sweet head-set... I löööööve you... big time!

2 kommentarer:

  1. skööönt med träningsvärk! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, absolut, men jag är bara så förvånad, kör ju minst tre-fyra timmar i veckan och har aldrig träningsvärk... va olika det kan bli! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!