torsdag 22 november 2012

100 dagar!

utan godis that is! OM man bara räknar godis som godis. Jag har ätit en och annan bulle, någon kaka och glass vid några tillfällen. Men jag anser inte bullar vara godis... bullar är bullar, godis är godis... onyttigheter, ja, men inte godis... man får välja sina strider!

Och eftersom jag lätt skulle kunna ta plats på AG (anonyma godisister) ställa mig upp och säga "hej! jag heter Nina och jag är godisist..." men inte alls känner samma självklarhet till att gå på ett ABK (anonyma bullister och kakmonster) så tycker jag att det är okej.

Om min avhållsamhet gjort någon skillnad?! Nä, jag tror inte det...inte fysiskt... kanske lite på fastheten... eller en del me den mesta skillnaden sitter i huvudet... Jag vet tex. att jag klarar mig finfint utan godis... och det var inte så sabla svårt att sluta. Och nä, jag har inte kompenserat godissuget med bullar/kakor/glass, ska man bara äta sisådär galet få kcal/dag så får sånt inte plats på kostschemat...

Så iallafall... 100 dagar... jag har hela tiden sagt att jag får lov att äta godis i december... så nästa vecka, nästa helg... jösses. då frångår jag allt vad kostschema heter tror jag... men det är en hel vecka tills dess...

så när vi ändå är inne på godis... Varför inte snurra in lite till?! Själv älskar jag ju Jelly Belly Beans, originalet... det är verkligen, i min värld outstanding det allra godaste godiset! vilket är ditt favoritgodis?

6 kommentarer:

 1. Jag är inne på min tredje godisfria VARDAGS-vecka. Jag sträckte mig till att få äta godis fredag och lördagkväll. De två första veckorna gick bra. Idag är det liiiite jobbigt! Men imorgon är det fredag. Yeay! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grymt ju! och jag tror faktiskt det du gör är svårare än att låta bli helt! Jag är helt kass på att "unna mig ibland" för ibland går så fort från att vara ibland till att bli hela tiden! Hejja dig!!!

   Radera
 2. Choklad tycker jag är gott-gotti-gott-gott, gärna praliner som är fyllda med riktigt mjuk kola, eller tryffel eller något annat smarrigt.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, det låter ju gott, det gör det... men jag är inte någon sucker för choklad egentligen... så du kan få behålla dina praliner för dig själv! =)Bra va!?!
   kram

   Radera
 3. Helt otroligt duktig. 100 dagar, ojojoj. Det hade jag aldrig grejat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, jodå det hade du visst, det gäller bara att någon man ser upp till och har en jäkla respekt för säger åt en att det får vara nog!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!