söndag 18 november 2012

Efter lördag kommer söndag...

typ... och jo, så gjorde det även idag! Vaknade imorse av att Malla, som sovit över sedan vår lilla tjejkväll igår, går upp och sedan kommer och säger till mig "Nina, skulle inte du vara ute på gården kl.10?!"... jag kollar klockan och med en smula skräckblandad förtjusning ser jag att den bara är 09:47...

Någon hurtig jäkel (jag) hade bestämt att våran bostadsrättsförening skulle ha gårdsstädning idag... klockan 10... så det var bara att kasta på sig kläder, samtidigt som man kastade i sig en macka, borstade tänderna och slängde upp ett par spännen i luggen så att den inte överglänste tvillingarna i TranceDance och bege sig ut och se glad ut... yrvaken... men glad!

Trapphusstädningen föll på min lott... så jag har torkat väggar och lister, torr-moppat taket, moppat golvet och fejjat och haft mig så svetten lackade här idag... sedan gick jag upp och städade undan efter kvällen igår och däckade lite i soffan...

det är söndag och jag skulle egentligen vara på gymmet... eller iallafall planera att gå dit om ett par timmar... men jag orkar inte... har ingen lust... känner inte för det... denna veckan, v.46 får gå till historien som en av de där veckorna 2012 då jag inte tränade riktigt så mycket som jag har tänkt att jag ska göra... drygt 4½ timma totalt (spinning och styrketräning) mot 7½ förra veckan... det är en viss skillnad... samtidigt så var förra veckan helt grymt bra i träningssynpunkt! Denna helgen har varit helt grym om man ser till festlighet och mys med vänner! Man behöver både och!

Nästa vecka skall, förhoppningsvis, komma att bli något mitt emellan. Och nästa vecka ska jag försöka få in tre styrketräningspass... mina armar går nästan av vid blotta tanken... träningsvärken är total... hua!

10 kommentarer:

 1. Vilken osis att det var just idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, eller sabla korkat att planera så galet... det är jag som bestämt båda grejerna... kunde jag ju listat ut att det skulle krocka på något vis! =)

   Radera
 2. trodde för en stund att det var mig du syftade på, men jag har sovit hemma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, jo, det var inte du! min bästa kompis kallas också Malla! =)

   Radera
 3. Jag trodde också att Malla (ovan) hade varit hos dig! Haha! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, så långväga gäst hade jag nog avstyrt en BRF-städning för! =)

   Radera
 4. Men som du jobbade på behövde du ju inte någon träning! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är sant, svetten lackade och jag skrubbade bannemig på som en besatt! =)

   Radera
 5. Och nu är det gjort. Så kommande vecka har du megamycket tid för träning. Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Denna veckan blir en vecka med massa träning!!! Jippie!!!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!