lördag 24 november 2012

träning - check!

ja, jäklar, idag var jag på banan igen! Cykelpasset gick som om jag inte gjort annat än cyklat i fem år drygt... vilket ju är det jag har gjort iofs... men det är så skönt när passet bara flyter på, när allt är som det ska och ja, allt är som det ska helt enkelt! Underbart!!!

Efter passet fick jag säga till mig själv på skarpen att genomföra min inplanerade styrketräning... den som inte blev av i onsdags... och jo, det funkade! jag fick kört det där programmet, kände mig inte direkt stark eftersom armarna darrade som asplöv men det är gött när det är klart! Om några gånger kommer jag känna det som världens mest självklara grej... men just nu är tröskeln hög... men jag får påminna mig om att jag för bara ett tag sedan inte körde någon styrka alls... det går framåt och nya rutiner är inte sååå svåra att anamma egentligen!

Lite stairmaster på det, som cherry on the top of the ice cream sundae... eller egentligen för att förbränna de fettsyror som frigörs av styrketräningen och som sedan sladdar runt i blodomloppet...

Nu ska jag åka till farmor och fika! det blir en bra lördag det här!
hur har du det?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!