torsdag 1 november 2012

Där satt den!

Torsdagens lunchpass... som en smäck... som en smekning över kinden med helt rätt handlag och tryck. Underbart på närapå alla sätt och vis! För mig blir torsdagspasset något av starten på helgen tror jag minsann... eller iallafall ett löfte om vad som komma skall.

Bara sättet man blir bemött på när man kommer gåendes bort mot cykelsalen är priceless! Stora leenden från förväntansfulla deltagare, något internskämt om vad som helst och en viss iver om att komma in i salen och få "sin" cykel... den känslan, när man vet att man har ett helt, härligt pass

Idag, pga, avsaknad av lunchsällskap fick det bli proteindrink i bilen tillbaks till kontoret, annars kör man gärna en proteindrinkslunch i clubfåtöljerna, kanske en kopp kaffe och hänger en stund innan det är dags att åka tillbaks till jobbet igen... ljuvliga torsdag!

Hur är det med dig idag? Fågel? Fisk? eller kanske mittemellan?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!