lördag 10 november 2012

Novemberlista - dag 10 - 10 favorittidningar

men varför är det så svårt???!!! Jag gillar ju knappt att läsa tidningar heller... kan jag vara världens tråkigaste?! Kanske faktiskt! Men, om jag någon gång skulle få för mig att läsa någonting så brukar det bli någon av dessa:

Damernas Värld
iForm
Topp Hälsa
Elle
Amelia
...
...
...
...
...
Inredningstidningar undviker jag för tillfället eftersom det bara spär på längtan efter ett torp eller ännu hellre, hus... inreda i en lägenhet man bott i i över tio år känns inte inte så nödvändigt, det är liksom så som jag vill ha det... dumt att ändra på ett vinnande (?) koncept liksom!

6 kommentarer:

 1. Cosmopolitan och Runners World?! :-D

  SvaraRadera
 2. Cosmopolitan tycker jag bara skriver en massa fånigheter om sex, läste den när jag bodde i USA men den svenska varianten tycker jag (är nog tre år sedan jag läste den så min åsikt är uråldrig, jag vet) är rätt kass! Runners world läser jag inte av den enkla anledningen att jag inte är någon löpare... hatar ju egentligen att springa, men borde kanske börja läsa den för att hitta drivet till att gilla det?! tack för tipset! =)

  SvaraRadera
 3. Ja det är ju en hel del sex, kläder och skvaller. Men en lättläst lite smårolig tidning tycker jag.
  Jag orkar sällan tag tag i tunga böcker och då funkar ytliga tidningar bra. ;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper dina argument rakt av! Och eftersom jag inte heller är den som orkar ta tag i tunga böcker så borde jag läsa mer ytliga tidningar, men inte ens det orkar jag! Är det höjden av lathet???!! =)

   Radera
 4. Jag gillar Språktidningen som den språknörd jag är. Annars läser jag aldrig tidningar.
  Det ÄR ett vinnande koncept; din lägenhet är supermysig!
  Kram.
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja du är sannerligen en språknörd min fina vän! Att du ids läsa den här bloggen är för mig en gåta, så mycket fel det finns i den så borde du ha utslag över hela kroppen vid det här laget! =) Tack! Jo, jag gillar den ju faktiskt egentligen, även om jag är lite trött på att bo i den!
   KRAM!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!