lördag 3 november 2012

ett litet inlägg hinner jag nog med!

om inte så tar jag mig tid till att faktiskt göra det... har  haft en supermysig morgon/förmiddag, började med cykelpass, som sig bör när det  är lördag, fortsatte med frunch med fina A-K på tant Rut... vet inte hur länge vi satt där, men helt plötsligt var klockan nästan två... jösses, tänkte jag, jag som har en maskeraddräkt att färdigställa... och först och främst skulle jag ju välja ut vilken av de där fyra alternativen jag skulle satsa på...

Det blev det andra alternativet... naken hud, löv och en fiol... man kan säga att mina fusk-hortensia-kvistar har fått donera lite blad... eller så kan man säga att mina fusk-hortensia-kvistar har fått donera ganska många blad... bild på resultatet? Det kommer senare! Nu ska jag packa ihop mig och sticka iväg!

ha en trevlig fortsatt lördag, det ska jag ha!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!