onsdag 28 november 2012

Dåndimpen...

en känsla som slagit mig flera gånger idag... ibland verkar folk slå knut på sig själva för att vara så idiotiska som möjligt... säger inte att det aldrig hänt mig, att jag verkat eller varit idiotisk, det har jag garanterat, men vissa verkar vara drabbade av idioti på ett närmast kroniskt vis... vet inte om det är mest synd om dem själva eller omgivningen... jag tror faktiskt, i just detta, specifika fall, att omgivningen lider mer än vad man själv gör... jag tror nämligen inte man själv förstår hur gravt korkad man framstår... men jag lovar dig, det är på en förbluffande nivå!

Men man får väl se till att titta åt ett annat håll, bry sig om något vettigare och kanske inte ens att man borde ägna dårskapen ett inlägg... kanske skulle man bara låta det bero... vad vet jag... det är svårt att låta saker bero när de kryper upp i ansiktet på en... men men, trägen vinner!

1 kommentar:

  1. Jo. Det är värt det, att låta det bero. Även om det dyker upp mitt i ansiktet på en. Tyvärr.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!