tisdag 31 januari 2012

utan schweinshaxe i München

är hemma igen... tre dagar i München sätter sina spår... trött och sliten, med massor med intryck... tror jag går och lägger mig snart... det är kallt och jag är frusen... finns ju inte så många saker som slår sömn i det läget!

Men jag måste ju få beklaga mig lite... vi har inte ätit schweinshaxe!!! Det var slut när vi äntligen hade fått ett bord på Hofbräuhaus... och idag när vi hade tänkt äta lunch så var ingen direkt hungrig efter gårkvällens middag och galej...

vad har du haft för dig???

6 kommentarer:

  1. ja vad har jag inte haft för mig? jag har vart på radio, det var typ läskigt att höra mig själv :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja den frågan är ju dum att ställa till dig som är överallt och gör tusen saker! Men radio?! Jag måste nog läsa ikapp mig helt klart! =)

      Radera
  2. Städat, frusit, städat, jobbat, blivit lite lätt magsjuk, sovit för lite och ändå massor, fått låna en värmefläkt, blivit lite varm. Hasat mig runt i en träningslokal. Typ, varken mer eller mindre. München lät roligare tycker jag. Välkommen hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch, du har ju haft värsta dagarna känns det som!!!=( Ja, då var München mycket bättre, även fast jag jobbade! München är jättetrevligt och mässan är väldigt givande! Tackar! Hoppas du mår bättre nu!

      Radera
  3. Hoppas du fick sova gott!
    Vad är en schweinshaxe...??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har sovit som en sten!!! tack! Schweinshaxe är fläsklägg som grillats jättelänge... eller jag vet inte riktigt hur man gör men det är massor med kött och det liksom bara faller isär... åh så gott! (här finns bild: http://minininis.blogspot.com/2011/11/ich-bin-ein-berliner.html )

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!