söndag 15 januari 2012

Natten är ung!

Eller nä, kanske är den inte det än... men det har varit en väldigt trevlig kväll om jag får säga det själv! Tycker verkligen det är supermysigt med såna här besök!!! Lilla E som är så söt så man nästan går av... lite blyg och försiktig till en början, men trugar man bara lite med en bit paprika så funkade det iallafall idag! Kramen hon hade sagt att hon skulle ge mig hade hon tydligen glömt hemma, men vad gör väl det?

Det är mysigt med människor av den här kalibern, vänner man valt av eget val så att säga... jag menar inte att förringa någon vänskap, men vissa vänner har man ju för att man en gång tutats ihop... sedan att man fortfarande är vänner, att man fortfarande hörs av och håller kontakten, känner ett band, det beror ju på att man tycker om varandra! Men vänner man valt som vuxen, för att man tycker om den personen nu, i den vänskapen kan jag tänka mig att det nästan krävs lite mer för att det ska bli riktigt bra... förstår du hur jag menar?

Så känner iallafall jag för dem... att de är viktiga för mig även fast vi inte går way back i tiden... vår vänskap är stark även utan en massa minnen och anekdoter att falla tillbaka på. Jag känner mig lyckligt lottad! För alla mina vänner!

tusen tack för en trivsam kväll!!!
Whooo-whooo-whooo!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!