lördag 7 januari 2012

Minns du den här?

ja. ja... busted... typ... borde ju sitta och mixa pass... men det är det jag gör... jag sitter och letar musik till mindcykelpasset jag ska ha imorgon... lätt faller tankarna på Enigma... så det kommer det att bli, en hel del! Lite Vangelis också... och lite U2 såklart! Jodå,man kan mindspinna till U2... man kan även mindspinna till Lejonkungen... det ska vi också göra!

Hur som helst så kom jag att tänka på den där videon till Enigma... den som gick baklänges... minns du den? Så himla bra! Iallafall tyckte jag det då... men jo, jag tycker nog det lite nu med... ville bara säga det!


1 kommentar:

  1. Har inte hunnit läsa ikapp här ännu. Men såg bilden i inlägget längre ner på dig i klänningen. Du är fantastiskt fin. Imorgon ska jag hinna läsa ikapp också. Kram

    PS. Gör du fortfarande några övningar? Jag gör sit up.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!