måndag 9 januari 2012

Nu är glada julen slut

Nu är glada julen slut slut slut
bakgrundsbilden bytes ut ut ut
färgen blir av annan sort
julen nu skall städas bort
för det har jag lovat!

eller, lovat har jag ju inte, men det känns bra... hemma har jag den lilla julen som fick lov att komma till, kvar... en kvast amaryllis, ett par tomteljusstakar jag fick av några deltagare, en tomte kökshandduk och julgardingerna får hänga kvar veckan ut tror jag minsann... Det är inte direkt så det stör!

Något som faktiskt stör är själva känslan av måndag... måndag när jag behöver känslan av helledigt... är ju fan tydligen omöjligt för mig att vara helt ledig... mina människor... ja alltså dem jag är... låter ju helt vrickat... men om vi struntar i det, vrickadheten alltså, och ser objektivt på det hela så verkar det ju som om jag är en person som bokar upp mig på en massa saker och en annan som skall utföra dem... och en tredje som bara vill sova... blev inte mindre vrickat för det... men ändå...

hon som bokar in grejer är ju uppenbarligen den mest sociala, intensiva av oss... hon är tjejen som tycker att ALLT är roligt, the more the merrier är hennes livs motto... det är hon som tycker att man klarar allt och "kan andra så kan jag!"

Hennes iver till livet och allt som kommer i hennes väg, som sedan hon som skall utföra allt det där skall just utföra, gör att hon som skall utföra det hela blir lite trött på planeringen... för hon är av lite mer stillsam karaktär, älskar att göra saker, men undrar ganska ofta hur det kom sig att hon hamnade just där!

Den tredje, hon är bara trött... undrar mest varför det aldrig blir en redig chans till sömn... sen är hon också väldigt medveten om att så länge livet bara kretsar kring henne och de där andra två, störiga, pigga och peppiga typerna hon delar vardag med så är livet ändå rätt så enkelt... tänk när det blir fler att rätta sig efter...

hoppla va konstigt och invecklat det blev här helt plötsligt... no need to be alarmed, jag har fortfarande (?) läget under kontroll... eller iallafall på samma nivå som alltid... men när man tänker efter lite så är det ju såhär... lite samma som att det finns en skogshuggar-Nina, en lexington-Nina, en vamp, en powerpuff-pingla, en tös och en tant i en och samma mig!Vad har du för alteregon att brottas med?

2 kommentarer:

  1. Gillade den där randiga!

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, den är ett av mina bästa köp förra året... galet stor Lexingtontröja som jag bara inte kunde motstå... älskar den! förutom att den är opraktiskt vit... men det är ju samtidigt det som är grejen! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!