söndag 8 januari 2012

Sköna söndag...

eller ja, det är det jag ska köra mindspinningpass på... en liten temakväll på ett av gymmen jag instruerar på...  men har jag gjort klart passet??? Nej! Har jag behövt sitta med det??? Ja! För igårkväll fick jag inte ihop det... det blir bara ett mischmasch och jag hittar ingen röd tråd... men jag är inte så orolig, det är ju gott om tid! och istället har jag fått diskat, plockat undan symaskinen och alla såna grejer... och tvättat... det går åt en hel del träningskläder... en hel del...

och så ska jag laga lunch... tror det blir fylld aubergine, sån som jag fick hos Linda och Micke i onsdags när jag var där en sväng... till middag blir det nog kyckling med blomkålspuré... det där med att äta GI är verkligen roligt, idag är jag inne på min 13de dag... och jag har ingen som helst avsikt att sluta! Igår blev det lite kaiko iofs, men bara för att jag var för trött när jag kom hem på kvällen och inte orkade laga mat... nog för att nötter är helt okej att äta, men inom rimliga mängder!!

men men, ingen rast, ingen ro... eller jo, det har jag ju unnat mig nästan hela förmiddagen... men nu är det dags att sätta sig vid datorn igen, knyta ihop säcken och skapa ett riktigt roligt och mysigt cykelpass... blir nog bra!

vad gör du idag? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!